Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

berggren71

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om berggren71

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Pentrypumpen brann upp och behöver bytas. Tips på hur man lokaliserar den och enklast byter mottages tacksamt! Sitter den närmast vattenlungan eller närmast diskhon?
  2. Hej! Släppte ut kätting från ankarspelet utan att kolla att ankaret åkte i och det tjorvade sig rejält efter detta. Någon som har tips om hur jag får kättingen att spela igen? Se bifogad bild
  3. Absolut inga problem med att köra i vatten med olika salthalter. Sverige är världskänt för att ha världens mest välservade motorer. Penta har varit mycket duktiga på att sälja sötvattenkylningar till sina motorer genom att påtala det farliga i att ha saltvatten i systemet. Dessutom kommer du köra ut allt salt på vägen hem då du kör i sötvatten igen. simma lungt!
  4. Någon som har erfarenhet av båthus eller täckställning till Ryds 23 DC? Skall ta upp och vinterförvara min nyköpta Ryds i dagarna och funderar på Noas däckställning 8 m eller att bygga ett båthus själv med reglar och aluminiumkopplingar. Några erfarenheter från andra?
  5. Hej, jag har en Ockelbo DC21 med tillverkningsnummer 76174, någon som vet vilket år denna byggdes?
×
×
  • Skapa nytt...