Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Desibelle

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    482
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Desibelle

  1. Vad bra! Ordningen återställd och forumet är lite närmare döden. Flintan, Westis och Sloppy Joe fyllot jublar!
  2. Det är jag som rapporterat. Nej jag tror inte världen går under. Tycker personligen om den här typen av inlägg, men vi ska - enligt påbud från vännerna av ordning - inte acceptera några som helst icke båtrelaterade inlägg annat än i OT (fd dösnack). Alla andra trådar skall vara humorbefriade och helst enbart innehålla tekniska spörsmål och svar.
  3. Hade tänkt att pd´n skulle få vara i fred men, men... Vem säger/tycker att det inte är så farligt när en 11 åring pissar i fontänen? Vilka samhällssignaler skickade du om du tillåter en 11 åring tilltala dig på det sättet? När en sådan unge växer upp blir han med största sannolikhet en gubbjävel som tror att världen kretsar runt honom och att han kan bete sig som han vill mot sina medmänniskor.
  4. Märks väl väldigt tydligt hur man resonerar utifrån Krabbans mentalitet. Till och med Blondbellas inlägg rapporteras! För vad? (redigerat pga felstavat användarnamn)
  5. Precis håller med dig helt och hållet Krabban. Har själv arbetat som chef och ledare i dryga 25 år. Hade jag fått spel så hade du märkt det. Till skillnad från Dig har jag aldrig tillåtit mobbdrev bland mina medarbetare (eftersom Du tillhör de som mobbat och inte förstår det är det ju rätt tydligt hur det skulla vara på en arbetsplats där du bestämmer). Men framförallt, vad säger att det är DIN vilja som skall gälla? De enda inlägg jag sett av Dig i femtioelva olika trådar avser klimat och 0.2... Har Du inga bättre forum för sådan sk*t?
  6. Som en liten ( ) fjolla. dessibelle heter alltid mina båtar eftersom det är en sammanslagning av mina barns namn vilket stavas precis så Dina inlägg blir bara mer och mer korkade
  7. asg Du VAR verkligen så korkad som jag trodde!
  8. Eftersom jag inser att du antagligen är väääldigt gammal och INTE förstår att det finns en sedan lääämge vedertagen betydelse av primadonna förutom den ursprungliga. http://sv.wikipedia.org/wiki/Prima_donna Gå in på länken klicka på diva läs definitionen längst ner (precis innan stycket med referenser). Märker att jag inte orkar med oneliners med mobbande småflickor.
  9. Att läsförståelsen hos dig inte är den bästa har länge framgått med all önskvärd tydlighet. Har redan svarat dig på frågan. Även indirekt varför du är att anse som en sådan.
  10. Sparre, Du får göra som ett antal av tidigare aktiva på forumet gjort. Skaffa husbil. De flesta marinorna är bra ställplatser och man kan snabbt välja sida/land i jakt på bättre väder.
  11. Annars kan vi fortsätta med begåvade oneliners så länge du vill...
  12. Antar Du /Hemingway) har ett syfte med frågan? Har du svårt att se ditt eget beteende?
  13. Måste fråga. Vilka är många andra? Har (förutom 2012 som blev utmobbad) bara sett någon primmadonna typ Hemingway som sagt att han skulle hoppa av, men som tyvärr inte gjort det.
  14. Både Ramlösa och Loka är ren s**t. S******s (censurerar mig själv så det inte blir otillåten märkesreklam) tonic water är det enda som duger att blanda ginen med is + (lite citron/lime ingår självklart).
  15. Se det positiva. Massor av vattenskadade/sjunkna båtar kommer att säljas billigt till sverige.
  16. Självklart skall hamnavgifterna höjas. Vi blir då av med massor av problem; alla små/gamla skitbåtar som inte hör hemma i en vettig marina samt alla patraskfyllon (0,2 blir ett minne blott) som inte har råd att betala hamnavgifterna.
  17. Det tror jag knappast var väl anemos normaltillstånd? Var det förresten inte du din dåre som tillsammans med feta Wille (numera anonym/pseudonym lr liknande s**t) som skulle skjuta paintbollkulor på motorbåtar? I sådana fall ligger du högt upp på favvolistan du med! Jag tycker om störiga träskallar som bara käftar på forum!
  18. Tack! Anemos,så var det en mycket speciell person.
  19. Att jag beklagar ditt behov handlar nog om ditt inlägg, du kanske skulle läsa igenom det igen? Jag har nog skyllt 2 personer för det? Kanske de personerna ska lära sig läsa och diskutera det som avses?
×
×
  • Skapa nytt...