Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

086429300

Företag
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av 086429300

  1. Hej. På styrröret sitter det en "tandad" plastring som är tiltstoppet. Den går att justera/vrida så tiltstoppet kommer senare. Om du har hydraulstyrning kolla så att den inte tar i. MVH Marinshopen
  2. Din motor är en av dom senare i serien 1998-2001. Dvs. din är från 2001. Mvh Marinshopen.
  3. Hej! Din motor har 250 hk. Den motorn som du har sett med 260 hk är en senare variant (5,0 mpi). Mvh Marinshopen.
  4. Hej! Testa att spraya startgas på förgasarfotspackningen. Sticker varvet,så tjuvar den luft. Efter det kan du även kolla att tändningen står rätt. Mvh Marinshopen.
  5. Låter som vatten i bränslet....Risken är att när bränslet står utan stabiliseringvätska under vinter, så bildas vatten pga. den höga mängden etanol (ca:7% i 95-oktanig blyfri.) Dels tycker din lågtryckspump verkligen inte om vatten, utan kan lätt skära. Dels så finns risken att spridarna är igensatta. Testa att koppla på en trycktank med färskt bränsle och se om problemet kvarstår. Om problemet försvinner: Töm bränsletanken på gammal bensin. Mvh. Marinshopen.
  6. Hej! Vi har nu skapat ett konto här på Maringuiden, där vi ska försöka svara på så mycket frågor som möjligt. Är ju högsäsong just, vilket innebär att vi har lite begränsat med tid.... Med vänlig hälsning. Marinshopen.
×
×
  • Skapa nytt...