Jump to content
Tuesday 16 July 2024

Db65

Medlemmar
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Db65

 • Rank
  Kadett
 1. Söker tändmodul (cdi box) till en 60 hk johnson 3 cyl 2 takt. 96a
 2. Söker tändmodul (cdi box) till en 60 hk johnson 3 cyl 2 takt. 96a
 3. johnson 60hk 96a. Hade problem med att få igång den och den dog efter 15-30 sekunder o ingen tomgång. Har forskat vidare satt i 3 nya stift, nytt soppafilter o bytt bensinen. Den startade fint och hade i a f lite tomgång och körde en stund. Men totalt orkeslös. Det verkar som den nedersta cylindern inte får bensin. Det stiftet var fortfarande snustorrt och såg nytt ut. Betyder det totalstopp i förgasaren, eller vad kan det bero på?
 4. Samma johnson 60hk 96a. Har forskat vidare satt i 3 nya stift och körde en stund. Det verkar som den nedersta cylindern inte får bensin. Det stiftet var fortfarande snustorrt och såg nytt ut. Betyder det totalstopp i förgasaren, eller vad kan det bero på?
 5. På land startar den hur fint som helst nu och bra tomgång. I vattnet startar det direkt tomgången funkar sådär.. dör efter en stund, lägger jag i växeln och kör så svarar den dåligt på gasen och har ingen ork. Mest Troligt något med tändningen som behöver ställas in/justeras. Eventuellt bensinpumpen, men jag tror mer på tändningen. Vad tror ni?
 6. Vad är den grön respektive rödmarkerade skruven till för? Och hur bör den med fjäder stå för grundinställning det är en johnson 60 har 95a. Det röda vredet om jag förstått rätt är någon typ av chok? Hur ska den stå för att vara stängd eller öppen?
 7. Hej. Har precis blivit ägare av en johnson 60 hk 3 cylindrar typ ca från 95-98. Får igång den med handgasen (tror jag den heter). Kan varva och gå på höga varv. Men så fort jag drar ner gasen och ska lägga i växel så hinner den dö. Noll tomgång. Den stod ute i vintras, jag böt bensin. Den har separat oljetank. Nån ide om vart jag ska börja?
×
×
 • Create New...