Jump to content
Friday 14 June 2024

patrikk

Medlemmar
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by patrikk

 1. En upprepning av registreringsnumret. BRS28
 2. Ny ledtråd. Hittade en dekal under smutsen, "Vällingens SS". Fanns en segelklubb i sjön Vällingen -Södertälje, som inte finns kvar så klart. Kanske någon här har varit med på tiden det begav sig? Jag har även mejlat en segelklubb i Tyskland som hållit på med jollesegling sedan 50 talet. Får se om jag får något napp där. En bild på stuvutrymmet i fören, rymmer en hel del!
 3. Hmm, dinghy cruising. Kanske ska prova? Kan ha min 38a som följebåt? Ändå skönt med kyl och dusch...
 4. Jo mycket stuv är det. Även 2 burkband och en trapets...
 5. Ställde tidigare en fråga till riksarkivet gällande det gamla regnumret. Mest på kul, men de svarade faktiskt! Tyvärr gav det inte så mycket. Modell: centerbordsbåt 5,80 / 2,10 Tillverkningsnummer: 211 Då segelnummer är S211, är det nog rätt segel och segelmärke. Gamla ägaren är nog inte kvar att fråga. Jag har även googlat med bildsök, massa fina jollar men ingen som liknar denna. Bak finns stuv som syns på bilden, med även under fördäck med stor lucka.
 6. hej! pvc rör limmar vi på jobbet med Tangit PVC-U borde kunna funka på PVC båt? 125gr dryga hundringen på grossen.
 7. Hittade seglet, tänkte det skulle bli lätt att hitta modell med hjälp av segelmärket... nope! Men den har i allafall ett S nummer.
 8. Dava. Det är bara en upprepning av det gamla regnumret. Det enda övriga som finns på båten är sjöfartsverkets godkännande, i stort sett oläslig. Men ska vara godkänd för 20hk motor...? hon är ca 5,90 utan roder.
 9. Hej! Har ett litet vinterfix att ta tag i, som om det inte redan fanns. >Bortsett från att det finns massor att åtgärda / delar som saknas, vore det kul att veta vad det är för modell? Någon som känner igen modellen? mvh patrik
×
×
 • Create New...