Jump to content
Saturday 25 May 2024

_mbm_

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About _mbm_

 • Rank
  Landkrabba
 1. Jo precis, rattnav har ultraflex men ja tänker att själva ”stången” blir för kort eller tänker jag galet? förlänga navet kan man ju göra men stången med splines är ju bara så lång den är och den skruvar man ju ratten i..
 2. Jo, en stol ska fixas men då jag gillar att lösa problemet vid roten så tänkte jag om nån hade en lösning. 🤷🏼‍♂️
 3. Hej, har en crescent 426 DL jag moddar för att passa mitt fiske. Jag undrar lite hur de tänkte när de placerade ratten då man sitter helt enkelt som en påse skit när man kör, både för lågt och långt bak. (Jag är 182cm så tror inte det är mig det är fel på) det jag vill göra är att både få ratten neråt samt närmre mig. Lägre placering löser jag lätt med en liten skiva samt en ny hålbild i denna men skulle gärna få den va 10cm närmre mig. Min första tanke var att köpa ett rattnav bara men då blir ju själva ”styrstången” för kort.. finns det något beprövat sätt eller är det bara o köpa ett nav och en tag till en 740 och sen mecka ihop det själv? styrsnäckan och ratten är en klassisk ultraflex om det är till nån hjälp.. skepp & hoj!
 4. Hej! efter att bara ha läst och tagit hjälp av er på detta fantastiska forum kommer nu min första egna post: Har i alla mina olika sportfiskebåtar stört mig på ankarlinan som ligger o dräller när man tagit upp och slängt i det några gånger. Jag har tänkt på många lösningar men inte kommit fram till nått lämplig sett att få ordning på den, allt ifrån flexi hundkoppel till flexigrindar för hästar. så, de ja söker är nån smidig liten lösning som ska klara dra in typ 15m lina, just nu har jag en 6mm lina från biltema som duger gott åt mig. Har ni några idéer? skepp & hoj! mvh Anton
×
×
 • Create New...