Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Sandraeey

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Sandraeey

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack alla för era otroligt bra svar ni gett mig! Fått många bra tips som jag definitivt kommer använda mig av. Men nu har jag gått genom båten grundligare och upptäckt några torrsprickor.. har ni något bra tips på hur man kan åtgärda dessa? Hur hade ni gjort? Kapat av brädan och ersatt bara den biten? Eller chansat och typ hoppats att den sväller till sig i vattnet? Är inga jätte sprickor, bifogar en bild men tyckte jag fick som ingen bra bild på det så hoppas ni ser ändå.
  2. Så linoljefärg några varv till det är mättat och sen olja på det? Har jag då förstått det rätt? haha! Tack för tipset, ska låta bli siliconen!
  3. Längtar tills det är dags! En dröm det här!
  4. Får använda ansiktsmask då, tack för varningen! såg din andra kommentar, jag tror vi börjar kanske med att göra den fin under till och på sidorna. För det har flagnat väldigt mycket på sidorna och krackelerat och ramlat av rätt mycket färg från bottenfärgen så på många ställen har den ingen färg kvar. Tänker att man får chansa! Vilket öga för årtal, den är nog gjord där emellan. Ska höra med kollegan och be om en historia om båten. Men han nämnde snabbt vid leveransen att den är handgjord från Stockholm. Hans föräldrar hade haft den här båten.
  5. Tack då har jag en plan, olja! Har googlat lite nu på torrsprickor och gått i genom båten, vad jag kan se så ser jag inga torrsprickor. Super bra ni varnar! För vill helst inte stå där och se det sjunka.. tror den kommer bli otroligt fin när den är klar.
  6. Super bra att du nämner! För som jag skrev så kan vi absolut ingenting om båtar. Så vill veta ris och ros. Men okej, hur kollar man efter torrsprickor? Tycker det ser bra ut, en liten fena eller vad man kallar det på höger sida behöver fräschas upp men kan inte se något mer. Men lär mig är du snäll
  7. Hej alla! Jag fick den här båten av en kollega. Jag kan ingenting om båtar så står här och kliar mig i huvudet hur jag ska göra. Förstår att jag ska skrapa, slipa och laga upp eventuella hål på utsidan. Till min fråga. Hur gör man med Insidan? Slipar/skrapar man den? Vad målar man med på insidan? Målar man ens? Vad mer behöver jag tänka på? Finns det några lifehack? Tack på förhand! /Sandra
×
×
  • Skapa nytt...