Jump to content
Thursday 13 June 2024

flytbrygga

Medlemmar
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About flytbrygga

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för input.. I mitt fall så har jag mindre barn som skulle använda luckan. Sen är det väl inget som hindrar från att de som är modellen stelare att gå på utsida om de önskar.
 2. Hej, den föreslogs tidigare i tråden. Tycker 565 har mycket av det jag söker så ska läsa på lite mer kring den. Önskar soffa på tvären, båten på länken, 555 har två längsgående.
 3. Tack för förslag, tyvärr saknar den möjlighet att öppna upp fönster i fören för enklare påstigning.
 4. Tackar för tips, dock lite för mycket kabin för min smak.
 5. Tack för återkoppling. Hittade den här på 565. Ser dock ut att vara begränsat med benutrymme i soffan men riktigt bra höjd ifall kapellet är uppe. Hur är det att bädda ut i fören, går det att få en stor säng? Ser ut som att trappsteget hindrar från det.
 6. Tack för förslag, den har flygit under min radar. Sökt efter lite bilder men hittar inga bra på soffan, har den soffa längst bak eller soffor på sidorna?
 7. Som förstabåtsköpare så tittar jag på att köpa en begagnad båt och skulle behöva lite förslag på modeller. Preferenser: -Prisklass upp till ca 100 000 SEK. -Öppningsbar vindruta för enkel påstigning framifrån -HT för att kunna sitta under tak vid behov -Utombordare -Gärna stolar som går att vända mot bord och soffa Uttern 520 HT är ett alternativ som jag hittat och söker liknande modeller, gärna närmre 6 meter för lite mer utrymme. Några förslag? /Skepp o hoj
 8. Skepp o hoj! Tittar på att köpa båt och funderar på ifall någon känner till vad det här är för märke/modell?
×
×
 • Create New...