Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Fjordling17htt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Fjordling17htt

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Om någon är intresserad av svaret från de jissel så rekommenderades följande, Grundmåla med 2-3 lager IJmopox ZF Primer. Slipa nu med P40 eller 60 eller 80 eller 120 före grundfärg, grundmåla alla lager (ett lager om dagen), sen slipa grunden slät med P180-240 och måla sedan 3 lager Double Coat.
  2. Hej, nu är överdelen av taket slipat och har fått svar från de jissel gällande målningen. nu till del två av taket, just nu ser innertaket ut såhär och behöver onekligen omvårdnad. Tänkte först kika om/hur de svarta fläckarna bör åtgärdas samt om någon har en rekommendation för hur man ska få bort färgen på bästa vis då allt måste bort för att göras grundligt. (Har hitills skrapat bort med en kniv) Tack på förhand och ha en superfin dag!
  3. Tack för svaren, jag slängde iväg ett mail till De ljessel så får se vad de säger. I övrigt extremt taggad inför bättre väder och båtåk!
  4. Det är första gången jag gör detta och min uppfattning var att man skulle göra så för att sedan dra på ett lager epoxy då det är tätare än gelcoat och därefter måla på färg, hur skulle du gå tillväga istället så vet jag inför nästa gång. Samt finns det någon nackdel med att göra så som jag gjort utöver att det tar längre tid? @Mange249
  5. Tack för rekommendationen! Bör jag lägga ett lager med epoxi på glasfibret innan jag börjar måla eftersom jag slipat bort gelcoaten?
  6. Hej, jag håller på att måla om min hardtop på fjordlingen. Eftersom detta är första gången tänker jag att jag kollar runt hur jag ska gå tillväga på bästa vis. När väl slipningen är klar, bör jag lägga epoxigrundfärg för att sedan ha på marinfärg? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...