Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Wildfinn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Wildfinn

  • Placering
    Kadett
  1. Hej igen Nu har jag tagit loss spridarna och försökt göra komp test men får inte instrumentet tätt på grund av avlagringar /smuts där spridarna sitter. Kan det ha varit läckage runt spridarna ? Får bar mellan 8-10 kg tryck på varje cylinder. Har ju även noterat olja i kylarvattnet kan det bero på annat än topplocks packning ? MVH
  2. Japp har en handbok har dock inte läst om insprutsdemontering ännu. Fixar i helgen. Tack för svar.
  3. Är även inne på att ta loss spridarna för mätning. Någon som vet om det behövs specialverktyg? Hör att glidhammare är bra att ha.
  4. Hej igen Har nu demonterat luftfilter och dom var ganska skitiga. Har även känt på turbon och den känns jättebra inget glapp. Hittade dessutom kvitton på att båda turbona är bytta för 2- 3 år sedan. Locket till expansionskärlet känns lite olje kladdigt. Kan även se att den rykande motorn har kokat någon gång vet dock inte när eller varför.
  5. Ok. då har jag lite att börja med. Tack för bra tips och snabba svar.
  6. Hej på er År nybliven ägare till en Sealine 28 med 2 kad 42 or. Har problem med ena motorn som ryker vid marchfart c:a 25 knop. Känns som lite svagare än motor nr 1 som går perfekt. Är dessutom svårstartad når den är varm går dock ändå igång efter några försök. Min teori är topplockspackningen. Någon som har någon annan ide. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...