Jump to content
Saturday 28 January 2023

Tyreso1

Medlemmar
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tyreso1

 1. Tyreso1

  Ankarspel

  Vad jag fattar så skall brytaren, bryta vid 9,7v men den bryts vid 6,7v, så den kan vara trasig.
 2. Tyreso1

  Ankarspel

  Det har jag gjort men då fungerade inte fjärrkontrollen som den skulle den bara duttar lina när jag trycker på knapparna så jag kopplade kablar från fjärrlådan direkt till batteriet då funkar det. Och när jag kopplat som ritningen så mätte jag med multimätaren när jag tryckte på fjärren så slog den av vid 6,7v men den skall slå av vid 9,7v enligt tillverkaren. Så något galet är det.
 3. Tyreso1

  Ankarspel

  Kablarna är de som sitter när man köper spelet.
 4. Tyreso1

  Ankarspel

  Nu funkar det när jag dragit kablar från radioboxen direkt till batteriet istället för den svarta lådan. Vad jag kan se så slirar det inte. Vad kom du fram till?. Har nyladdat batteri. Det som är att min fjärrkontroll inte funkar som det skall när jag trycker på knappen så duttar bara spelet så det därför jag jag kopplat förbi och direkt till batteriet innan jag jag kopplade förbi allt. När jag trycker på fjärren så slår det av vid 7v men den skall slå av vid 9,7v.
 5. Tyreso1

  Ankarspel

  Japp mycket bättre, fick ju googla fram, men det skulle ju ha följt med när man köpte spelet.
 6. Tyreso1

  Ankarspel

  Har precis installerat ett quick balder 600 ankarspel på min båt. Det står att den skall ta upp Ankar linan 25-28m i minuten men det tar betydligt mycket längre tid. Och har gjort allt enligt beskrivningen som man fick Googla fram, men ändå funkar inte fjärrkontrollen utan fick koppla direkt till batteriet. Elbeskrivningen som följer med är helt kass. Pluss att locket och hjulet är repigt. Någon som har samma lika problem?.
×
×
 • Create New...