Jump to content
Friday 09 June 2023

Baltic_coastal

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Baltic_coastal

 • Rank
  Landkrabba
 1. Får väl hänvisa till mitt första inlägg, VAD SOM STÄMMER IN PÅ DIG OCH DIN BÅT enl min prio.lista. Vill veta vilken båt ni har och hur ni uppfattar den enligt min lista. Tack för era kommentarer :)
 2. Är inte ute efter att någon som inte känner båten ska kommentera, prisklass är ointressant. Är intresserad av att höra vilka båtar ni har och som ni i stora drag tycker stämmer in för er på min prio.lista. Jag uppskattar allas välvilja, det är den praktiska erfarenheten jag är ute efter, inte vad man läst sig till. Tusen tack, trots knepig tråd :)
 3. Hej. Här kommer nog ett uttjatat ämne, men vill få tips av er ”gamla sjöbusar”. Vill byta från motorbåt till segelbåt, har lite segelerfarenhet men betraktar mig som novis. Söker en 30-34 fot, för två personer mestadels. Ingen av er vet vad som passar mig, men ni kan kan delge vilken båt ni har och som stämmer in för er på min prioriteringslista. Listan är i fallande ordning vad jag (tror mig) prioritera högst. 1: Lättmanövrerad i hamn 2: komfortabel=ljus, rymmlig, bra veckoboende 3: Rolig seglare (för novis) 4: Grundgående, max 150-160cm 5: Går fint i grövre sjö 6: Kan seglas ensam 7: Rorkult Tack/H
×
×
 • Create New...