Jump to content
Monday 03 October 2022

Daviddd

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Daviddd

 • Rank
  Landkrabba
 1. VI har valt ett annat spår så besiktningsman är i nuläget inte längre aktuellt, tack till er som tog er tid att svara.
 2. Jo, är väl just det att de i stort sett verkar friskriva sig från ansvar för motor/drev som gör att det inte känns helt givet. Samtidigt är det så klart svårt att avgöra skicket utan att börja dela på saker.
 3. Tack för svar, och inspel. Jag instämmer och det är väl där vi känner att vi behöver stärka upp våra brister i kompetens. Jag tror ju generellt på att allmänintrycket av ting och ägare säger mycket om hur saker är skötta men när det kommer till mer konkret saker skulle vi uppskatta en second opinion av någon med lite erfarenhet. Om inte annat så att vi inte glömmer att gå igenom något på "checklistan". Handlar ju om att fokusera på rätt, läs: dyra, saker också. Lätt att bli förälskad i någon liten detalj... Tar gärna emot fler tips om någon har något namn.
 4. Hej, jag ser att frågan har ställts några gånger men utan att jag hittat något konkret svar: är det någon som ur personlig erfarenhet kan rekommendera en besiktningsman i Stockholmsområdet? Gäller motorbåtar kring 6-8 meter. https://www.batbesiktningsmannen.org är väl sidan som oftast nämns, är medlemmarna där generellt att anse som seriösa och kunniga? Tack på förhand.
×
×
 • Create New...