Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Tobbok

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Tobbok

  1. Ursäkta om det har blivit otydligt. Ringde till hyresvärden när vi kom fram till att det enda sättet var att såga. Vi fick tillåtelse av henne men hon berättade då att hennes make inte får veta om denna händelse. Vi lovade då att vi skall få detta fixat före säsongen börjar.
  2. Har ju lovat att återställa detta på ett eller annat sätt. Före det blev sågen så förstod vi förstås att det inte kommer bli billigt eller enkelt att fixa men hjärta att låta en katt vara instängd i -26 grader 10m från sovrumsfönstret klarade inte kroppen av. Det blir nog att föra till någon båtfirma/byggare och ha dem att titta på dem. Jag själv är händig av mig men att fixa detta skulle nog vara över min kunskap och var därför jag skapade denna tråd.
  3. Det är vel självklart att man inte vill förstöra andras egendom. Men inte vill någon heller ha en död katt i båten. Dom flesta skulle nog ha gjort samma sak. Det andra hur man hanterar den andra delen är en annan sak. Frågan är ju om det är lönt att försöka laga det själv eller att föra den till någon båtbyggare.
  4. Glömde att skriva det. Vi ringde förstås till hyresvärden och meddelade om vad vi tänkte göra. Dock så fick vi tillåtelse av henne att såga hål men inte av honom. Därför är vi tvungna att få det så bra som möjligt.
  5. Hej, Har ett litet hål inne i hytten på hyresvärdens båt som bör vara fixad före isen släpper och jag vet inte hur jag skall gå till väga. Snabb genomgång av hur problemet uppstod. Vi hyr ett hus på landsbygden. Vi har 2 katter som är 1.5 och 0.5 år gamla. Huset vi bor i har en gammal ladugård på baksidan där hyresvärden har sina två båtar. Katten brukar ofta gå dit när vi inte är hemma för att det troligen är varmare där en ute. En dag i Januari när temperaturen var nere på -26 grader så hade vi bort den äldre katten. Den brukar ofta inte vara ute mera en cirka 6-8h men nu hade den varit ute 16h så vi blev oroliga. Vi hittade henne dock till sist i ladugården INNE I BÅTENS SKROV. Hon hade gått in i en liten lucka i fören och sedan trillat ner i skorvet och kom inte sig upp mera. Båten i frågan är en med akterhytt och öppen för. Vi kämpade länge för att få ut henne men till sist kom vi fram till att enda sättet att få ut katten var att såga et hål. Vi bestämde oss för att såga ett hål inne i hytten och fick därifrån ut katten. Nu till frågan. Hur F*n skall man få fixat detta hål. är det enklaste att spakla dit den utsågade biten på nytt eller försöka lägga nytt glasfiber alternativt bara köpa en plåtbit att lägga över hålet med. Hålet är inte mera en 10cm*10cm. Men vi är tvungna att fixa hålet före hyresvärden skall ha båten till sommaren. Vill få det att se ut som att inget har hänt. HJÄLP?
×
×
  • Skapa nytt...