Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Jozzi

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jozzi

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack alla för bra tips och råd i denna fråga. Nu -15 här i Stockholmsområdet och hög tid att få detta på plats. Återrapporterar resultatet då det är klart! Stort tack för all kunskap och klokskap.
  2. Ok. Låter som en bra lösning. En fråga: Min båt är av aluminium. Man skall ju vara lite försiktig med olika metaller och s.k. Galvaniska strömmar. Kan det vara något problem med kombinationen koppar och aluminium?
  3. Stort tack. Tittar på detta.
  4. Jozzi

    Isfritt kring båt

    Har en Anytec 474 som jag tänkte låta ligga i över vintern. Tänkte rigga en lösning med kompressor och slang för att hålla isen borta kring båten. De ”fördigpacketerade” lösningarna som finns på marknaden är relativt dyra och dessutom slutsålda. Har därför tänkt köra med en mindre kompressor från Jula och koppla trädgårdsslang som jag stänger i änden och därefter borrar slå hål i för att skapa ett bra bubbelflöde. Någon som har synpunkter på lösningen som helhet och hur tätt man skall sätta hålen? Kompressorn ger 4 bar, båten ca 7 meter i linjen. Tänkte lägga ca 10 meter slang för att täcka längsmed hela båten samt lite extra bubbel kring motorn. Hur långt mellan ”bubbelhålen” bör det vara ? Övriga tips ?
×
×
  • Skapa nytt...