Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Erickeckelbeck

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Erickeckelbeck

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Detta är väl den bästa bilden jag har på stålröret jag tänker på. Den gråa grejen vid träväggen åt höger
  2. En super daimio. Har inga bra bilder på det just nu då det sitter rätt gömd i min båt. Men det går ju alltid ett rör rakt igenom båten centrerad till där masten sitter, och jag tänker att mastfoten ska sitta fastskruvad till den på något sätt, eller om det räcker att man fäster mastfoten till skrovet på ett bra sätt
  3. Ja det låter bäst. Men är det meningen att mastfoten ska sitta fast i röret som går rakt genom båten till kölet eller räcker det att man fäster det på skrovet, sen sköter tyngdkraften resten?
  4. Skulle masta av båten för säsongen då jag glömt dra av tampen som drar upp storseglet från ett fäste i mastfoten. Detta gjorde att hela mastfoten hängde med när jag hissade upp masten. Bultarna till mastfoten verkar ju inte ha suttit i några muttrar, då de hade hängt med när jag hissade masten. Istället verkade det som att bultarna bara satt fast direkt i skrovet och mastfoten fastlimmad med epoxi eller något. Är detta säkert? För att sätta fast den igen kan jag göra på samma vis? Bara skriva in bultarna direkt i glasfiber skrovet och limma lite med epoxi. Räcker detta?
×
×
  • Skapa nytt...