Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Kaptenblod

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Kaptenblod

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! Segelbåtens inombordare, MD1A, läcker olja. Detta hamnar i kölsvinet under motorn, en blandning av olja och vatten. Försökte torka av oljestänket och på bilden ser det ut som att olja kommer ifrån detta stället; Vad är det för "hål" man ser på bilden? Vad göra åt problemet? Motorn går annars fint, oljestickan är fylld till max. För mycket olja kanske?
  2. Tack för alla svar! Efter vidare läsning i alla de dokument som följde med båten hittar jag plötsligt ett brev, ser ut som att det är Reimers själv som skrivit till en Fingal ägare. Hittade även en faktura för segel från ett till synes danskt företag J. Freytag som är daterat till 26/4 år 1962 (!)
  3. Tack för svaren! Motorn har bytts ut och enligt fakturor och reg bevis har det varit både inom och utombordare, sist monterades inombordaren och det var för ca 20 år sedan. Sen blir jag också nyfiken när jag hittade det här pappret ang årtal, vad ska man tro om det?
  4. Hej! Införskaffade nyligen en Fingal 28 och undrar om det finns fler ägare som har kännedom och tips om denna båt! Först och främst årtal, när började den egentligen tillverkas? Olika bud på nätet. Enligt gamla dokument som följde med står det att min tillverkades redan -61. Bifogar en äldre bild. Mvh Mattias, Karlskrona
×
×
  • Skapa nytt...