Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Munkish

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Munkish

  • Placering
    Kadett

Profile Information

  • Plats
    Bromma
  • Interests
    Cykling

Mina båtar

  • Båtens namn
    Yamarin 68 DC

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Grym tråd. Du verkar ha stenkoll så hoppas du orkar med fler frågor.. Jag ligger i Mälaren. Hittat en firma som kan blästra gammal färg, sedan tänkte jag försöka ge mig på att måla själv. 1. Gör jag klokast i att bara lägga på Epoxy och köra utan bottenfärg (Mälaren)? 2. Finns det något speciell Epoxy du skulle rekomendera? 3. Brukar ma köra vit färg så den ser ut som innan målning eller brukar man lägga färg i Epoxyn?
  2. Stort tack för tipset. Hittade en blästerfirma i Järfälla som blästrar båten för 5500kr. Det lutar nog åt det för att sedan måla själv. Om någon går i samma tankar heter firman Blästrings AB tel 08-58027200. Man åker dit med båt på trailer och de blästrar den på trailer så hämtar man dagen efter. Verkar som att de blästrade åt Åhlstens båtklubbs marina. Där jag är medlem 🙂 Världen är liten ibland.
  3. Det är jag som inte hittar några firmor att fråga. Endast Båtvårdsspecialisten som jag får prisuppgift från 32000kr. Bullandö Marina som jag fick tips om har ingen info på sidan. Plastskador i Svinninge var ett bra tips från Johan som jag ska kolla upp. Insett att jag inte googlat så bra med. Vissa stavar Epoxy andra Epoxi Så har någon fler tips på firmor att ta offert på för att sanera och lägga på Epoxy så blir jag jätteglad!
  4. Tack för svaren. Skumt att det är så svårt att hitta firmor som utför jobbet. Borde ju finnas mycket pengar att tjäna här tänker jag.
  5. Känns som du har en rätt liten propeller vilket ökar slip. Jag har också en Yamarin 68 DC med en 200hk men den är lite optimerad. Har några proppar jag testat en tror jag är 15" med 19 i pitch. Bor du i Sthlm så kan du få låna och testa den, borde öka varvet lite och kanske minska slip.
  6. Har en Yamarin 68 DC som jag skulle behöva ta bort färgen på och lägga på ny. Vem vänder man sig till för att få hjälp? Gärna till hyfsat pris....
  7. Har du öppnat luftintaget på tanken. Låter som den kanske inte orkar suga bränsle då det blir vakum. Låter som att den inte får tillräckligt med soppa. Kan vara att soppslangen är klämd någon stans med.
×
×
  • Skapa nytt...