Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

AQMagnus

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om AQMagnus

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ok nu har jag inte superkoll på batchnummrena men de bägge startbatterierna skulle kunna vara av samma batch. Om det är så så tycker du att det bästa är att använda de bägge startbatterierna till förbrukning och agm batteriet till start. Det är enklast och billigast för mig att spela med de jag har
  2. AQMagnus

    Batterifråga

    Hej på våran nyinköpta båt tittade jag ner i batterilådodorna och fick se förbrukningsbanken 2st 140Ah ett bly startbatteri och ett 140Ah AGM batteri som startbatteri ligger ett 140Ah bly startbatteri. Så vad ska jag göra åt detta. De verkar ganska nya. Antingen låta det vara som det är eller byta så det är 2 likadana bly startbatterier i förbrukningsbanken och ett agm som startbatteri eller köpa ett nytt agm batteri till förbrukningsbanken?
  3. Så här låter det. Jag tycker ändå att det inte kommer från motorrummet med axeltätning utan från stuvutrymmet akter om motorrummet. IMG_0544.mov
  4. Så här ser det ut. Jag tycker det är konstigt att det inte hörs någonting när man lägger i växel och åker iväg bara när man lägger ur växel.
  5. Det låter likadant både från fram och back till neutral. Tyvärr vet jag ej vilken typ av axeltätning jag har. Men det låter inget när jag kör.
  6. AQMagnus

    Gnisselljud

    Har nyss köpt båt med Yanmar 6LY3 och Axel. Har kört ca 20 Tim utan nåt problem. Nu har det uppstått ett gnisselljud följt av nå slags åtstramningsljud varje gång man går från växel till neutralläge. Det tar några sekunder sen är det tyst. Det hörs ingenting när växel läggs i och ingenting när man kör. Är det någon som har en idé om vad det kan vara.
×
×
  • Skapa nytt...