Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Blueline

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Blueline

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ja det var lättare sagt än gjort att hitta något i närområdet. Läste det på en annan tråd också om slutna celler, verkar vara lite vem man frågar.. men om det försluts i plastpåsar så borde inte fukten kunna leta sig in..
  2. Tack för alla svar, det uppskattas! Jag får borta ett hål imorgon och tömma de två på det vattnet som är kvar. Någonstans är det säkert ett litet hål men det lär räcka ändå för insjöfiske. funderar på att fylla fogskum under durken jag byggt i alla hålrum. I med dubbla 125 liters sopsäckar och spruta in fogskummet i dem. Låter det som en bra ide? Blir svårt att få dit frigolit nu i efterhand.
  3. Okej.. behöver jag göra något för att tömma dem på vatten? Borra upp dem eller bara låta det vara? De verkar vara helsvetsade.
  4. De alltså.. något för flytegenskaperna? Verkar inte finnas någon lucka in i dem..
  5. Gött! har börjat på att bygga decket nu. någon som har en aning vad de boxarna under sittbänkarna är till för? Den har legat ut vatten en vecka nu och det hörs hur det skvalpar med vatten i dem..
  6. Ja riktigt snyggt, något sånt tänker jag. Funderar dock om jag ska sätta fast reglar i de små förstärkningarna i båtens sida. Borde göra båten stabilare?
  7. hej, tack för svar! Ja precis, förstärkningarna som går i båtens riktning. blir aluminium försvagat av att ligga under vattnet? Trädelarna är som nya när de torkat upp!
  8. Hej på er alla där ute! Har hängt här ett tag men slänger ut en första fråga nu. Jag har, efter mycket slit, bärgat upp en gammal aluminiumbåt som legat på botten i säkert 10 år. Trädelarna på den ser som nya ut efter högtryck och aluminiumet ser reko ut med. Möjligen något litet hål jag får fixa. Någon som vet vad som ska ligga mellan skenorna i båten? Känns som det saknas en del. Den känns också rätt ostabil, går att vingla i sidled när den ligger på land. Gungar jag i fronten så gungar bakänden mer. Kan man stabilisera en sån båt? den ska gå som fiskebåt i insjö så sitter ni på bra tips och trix hur jag ska göra så hit me up! Tänker slänga in lite bilder under renoveringen men behöver lite råd av er kunniga. Ha det bäst!
×
×
  • Skapa nytt...