Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

That1sailor

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om That1sailor

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej alla, under sommaren så skaffade jag min första segelbåt (en stortriss) och jag vet att det är sent för det men nu är det dags för mig att ta upp båten vilket då inkluderar att avmasta. Har ni några tips/Trix och gärna hur jag gör det i olika steg då jag inte har tidigare erfarenhet. All hjälp är Uppskattad.
  2. That1sailor

    Stortris el

    Hej, jag köpte nyligen en stortris där elen inte används på några år och jag försöker få det att fungera igen. Vet någon hur dessa små svarta pluppar funkar? Åka man dra, trycka, vrida ect?
  3. Tack så mycket för den välutvecklade och snabba hjälpen och ja, det är just därför jag vill bytta till led. Sedan kollade jag att längden var rätt, vilket det var men det står på armaturen 10-20watt och denna är ju endast 0,7watt, borde jag ha en mer kraftfull eller är skillnaden till led bara så stor?
  4. Hej, jag har nyligen köpt en strortriss MK 2 och allt är i bra skick förutom elen, när jag öppnade interiör lampan så såg jag detta, vet någon var vilken typ av lampa det är som ska vara här? Var man kan köpa en? Och om det finns något led alternativ?
×
×
  • Skapa nytt...