Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Nidelv24iViken

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Nidelv24iViken

  • Placering
    Kadett

Mina båtar

  • Båtens namn
    Nidelv 24

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för svar. Då kommer jag troligen inte göra bort mig, när jag fixar en MD11C med defekt 110-S drev. //Jijo
  2. Hej, alla. Jag har en fråga om det är möjligt att byta från 110-S drev, till ett MSB backslag? Tänkte kolla om någon har gjort detta och ev kan ge några tips på vägen.
  3. Hej! Jag har en md11c som ev ska bytas. Cylindrarna och avgaskröken är sönderrostade i kylkanalerna, men avgaslimpan och cylinderhuvudena verkar vara ok. Samt att spridarna behöver en kontroll. Har ett nytt omonterat och oanvänt Martec system. Min fråga är vad den skulle kunna vara värd för den intresserade och händige?
  4. Var ute och tittade till båten tidigare idag. Såg då att ventilationen till toa är dålig och släpper in vatten. Min fråga är var kan jag hitta en liknande den på bilden.
  5. Hej! Jag blir helt tokig på det här med mall nummer och kapell. Har en Nidelv 24 årsmodell 1977, med u-soffa i aktern och är utan "räcket". Men kapellet som följde med saknar mall nummer, och jag verkar inte få tag på ett heller. Så jag ställer frågan här om någon har ett mall nummer? Lägger in bilder på befintligt kapell
  6. Tanken var bara att ladda förbrukningsbatteriet i nuläget. Solpanel är tanken att vi ska ha, men det är planerat först nästa år hade vi tänk.
  7. Hej! Nybliven ägare av en Nidelv 24 från 1977. Jag har en fundering var jag kopplar in batteriladdare, på start batteriet eller på underhållsbatteriet. Jag har skiljerelä mellan batterierna. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...