Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Andreas_D

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Andreas_D

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack alla. Fick igång den genom att återpara fjärrkontroller med systemet. Tappat på ngt sätt under vintern. Skönt att det är löst i alla fall. Tack återigen alla för bra tips och tricks.
  2. Stort tack allihop. Jag har nu en teori att det inte är batterierna i fjärrkontrollerna utan att kopplingen mellan startskydd på motor och fjärrkontroller tappats under vintern. Det finns en röd diod på fjärren som blinkar när man trycker ner knappen vilket tyder på att batteriet inte är urladdat. Skall försöka para ihop dem igen och se om det löser problemet. Skumt är det.
  3. Snyggt. Vet du vad det är för batteri som sitter i?
  4. Andreas_D

    DEFA BG201

    Hej på er, Jag har en DEFA startspärr. Systemet heter BG201 och det förefaller som om mina fjärrkontrollers batteri är slut. Dessa anges inte kunna bytas "Batteri: För att garantera att sändaren förblir vattentät är batteriet inte utbytbart." Jag får igång motorn genom att knappa in PIN-kod på själva modulen som blinkar och sitter på motorn. Jag tror det är batteriet i fjärren som är dött då inget sker när jag trycker på knapp. Är det ngn som vet var sjutton jag kan köpa en ny fjärrkontroll eller på ngt magiskt sätt kunna få in nytt batteri - se bild? Hjertmans för inte dessa, ej heller SeaSea. DEFA själva hänvisar till Mekonomen men jag hittar inte dessa på hemsidan. Stort tack för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...