Jump to content
Saturday 23 September 2023

samax901

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About samax901

 • Rank
  Landkrabba
 1. När det inte fungerar händer ingenting, inte ens ett klick. Men när elstarten fungerar så startar motorn finfint (inga konstiga klick eller liknande). Det är alltså bara ibland som ingenting alls händer och elstarten inte funkar när man vrider på nyckeln (men dragstarten funkar alltid). Är startsolenoiden misstänkt även med dessa symptom? Eller mer troligt med glapp någonstans?
 2. Hej! Vi köpte precis en begagnad liten gummibåt med en Mercury F15E från 2010 (modellkod 1F15302HK). Den har elstart (men inte elektrisk trim eller bränsleinsprutning). Vi har problem med att elstarten inte fungerar ibland. Vid de tillfällena händer inget när man vrider på nyckeln men det går lätt att starta båten med dragsnöret. Har ni idéer på vad som kan vara problem eller hur man felsöker på ett systematiskt sätt?
 3. Tack för tips! Då ska jag åka och köpa nedan: https://www.bauhaus.se/cellulosafortunning-nitor-1l @Mange249 Har du tips/länk till lämpligt UV-skydd?
 4. Hej, Relingslisten på vår båt är generellt i bra skick men vissa partier har solen "torkat" ovansidan av listen vilket gör att ytan på de partierna blivit lite som apelsinskal. Några tips hur man kan snygga till detta? Relingslisten är i övrigt i bra skick så inget behov att byta ut den. Båten är Yamarin 5820, 18 år gammal och det är en grå relingslist.
×
×
 • Create New...