Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Louwah

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Louwah

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Grattis till en fin båt!! Får man fråga vad ni fick ge för den?
  2. Tycker mig se många nya båtar hos handlarna som fortfarande är osålda.. Detta trots att de fått väldigt skral tilldelning från tillverkarna, i all fall de handlare jag pratat med under hösten/våren. I höstas trodde de att de få båtar de skulle få hem skulle säljas på en grisblink. Min känslan är att det är fler än vi som avvaktar med köp 😉
  3. Paniken kommer väl infinna sig när sommaren närmar sig…. 😉men det väl bara att vänta, bita ihop och lita till det sunda förnuftet. …..och hoppas på att priserna går ner. Om drivmedelspriserna fortsätter gå upp i den här takten blir det inte direkt billigt att köra motorbåt i sommar.
  4. Hej! Vi planerar att byta upp oss till en större båt så vi sålde vår 6m dc i höstas. Sedan dess har vi bevakat marknaden på nyare dc’s kring 8m och priserna som bara ökar och ökar 😉 Bristen på nya båtar och komponenter trissar ju så klart upp priserna på begagnat också. Hade allt varit ”som vanligt” så skulle ju marknaden bara bli hetare ju närmare sommaren vi kommer…. men den stora frågan just nu är hur situationen i Europa kan tänkas påverka? Vi har valt att avvakta lite för att se hur framtiden kommer te sig, och om det är rätt eller fel beslut kan väl bara framtiden visa.. Hur tror ni säkerhetsläget kommer påverka båtmarknaden framöver?
  5. Stämmer, bara ett utblås och ingen reglering.
  6. Jag har börjat fundera på att skaffa värmare till vår Flipper 650 DC. Om man väljer till värmare från fabrik så installerar dom en Wallas 2000t, men tyvärr kan jag inte hitta någon information om vart i båten den brukar vara monterad...🤔 Finns det någon här som har en Flipper 650 eller 640 med värmare som kanske kan tala om vart den sitter monterad och vart utblåsen och tanken sitter? Funderade lite på möjligheten att gå ner en storlek på värmare... till en Wallas 1300, nackdelen är att då kan man bara ha ett utblås... men och andra sidan är det ju inte en så värst stor båt ;-)
×
×
  • Skapa nytt...