Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Pyro_sea

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Forum Inlägg postade av Pyro_sea


  1. 22 hours ago, Pyro_sea said:

    Vilken motor har du storlek årsmodell?

    Men kan hjälpa dig kolla motorn om du bor i närheten om du vill ? 

    Jag bor i Helsingborg 

     

    Rekommenderar från Mercury är optima 50 ah batteri minst 

    Såg din film nu  värkar som något inte stämmer med strömmen för så som din summer låter ska din absolut inte låta.  med tanke på att trim tillt inte funkar heller så lutar det åt att något har hänt med din kabelstam till motorn. Har handboken om du har fler frågor 

     

    Mvh Tim 

    20230921_101641.jpg

    20230921_101542.jpg


  2. On 9/18/2023 at 7:22 PM, combato said:

    Hej!

    Var ute med båten igår och stannade en stund i en vik och slog av motorn/tändningen. Skulle därefter starta igen vilket inte gick pga att jag inte kan få in neutral eller backen längre.

    Jag har lokaliserat problemet till att armen (inringad i bifogad bild) inte glider hela vägen till neutral backläge eller vidare till back.

    Jag har försökt att trycka armen med handkraft bakåt samtidigt som en kompis försökt trycka gasreglaget till backläge men det går inte. Vågar inte trycka hårdare än jag gjort på gasreglaget då jag är rädd att det går av.

     

    Någon som råkat ut för detta tidigare och vet hur man fixar det?

     

    /C

    A800E812-30F3-4A87-ADB9-1793CD0DCBCF.jpeg

    Råkade ut för att armen hoppade av så gick inte att lägga i växel tryckte tillbaka den och spände fast den igen 


  3. Var ute och körde med båten I ca 10 min sen dog den bränsle pumpen ville inte gå och summern var helt tyst ringde ut en vän som bogserade in mig.  Gick igenom kablarna bytte reläna väntade på bra väder  och var ute idag körde i ca 2 timmar sen började det igen motorn tvärdog men gick att få igång igen efter några minuter 🤷‍♂️ det jag inte får ihop är vad summern och bränslepumpen har gemensamt? Var kan felet ligga? Har inte fått några fel koder heller när vi har kollat någon som vet var felet kan vara?

     

    Mvh 

    Tim 


  4. Hej är på jakt efter en pylon till min båt då vi drar en del wekbord och ring efter den hade behövt fästa den i motorbrunnen någon här som vet var man kan få tag i en universal? 

     

    Båten den ska sitta på är en a hellas mirage

    Tänkte mig något i still med denna men vet inte var man kan  köpa den? 

     

    Eller om det finns någon bra tips på hur jag kan lösa det? 

    extrabilder1256775_large.jpg

    extrabilder1256774_large-1.jpg


  5. Håller på att sätta på ny list på båten får inte riktigt rätt på böjarna  måste få upp temperatur i listen igen så det går att jobba med den igen.någon som har förslag på hur jag ska få rätt på den? Den ligger ju bra annars på båten kanske någon som har erfarenhet 🤔

    20210602_212334.jpg

    20210602_212340.jpg


  6. 11 hours ago, Georg_Ohm said:

    Det är en bra ordinär plotter med ekolod. Jag anser att Garmins grejer är lätta att använda. Glöm inte att köpa till sjökort och ekolodsgivare. Dock tycker jag att skärmen är alldeles för liten, men det beror ju på vad för slags båt du skall använda den i, hur mycket plats du har ombord.

    Extrapris på Erlandssons brygga, om nu det är ett ärligt extrapris.....

     Det är ju ingen jättestor båt en Helas ca 5.5 meter och har inte jättemycket plats för att kunna montera den köper jag en förstor så kommer den att hamna i mitt synfält 

    IMG-20200731-WA0009.jpg

    • Gilla 1

  7. Hej är rätt ny på det här men kört båt länge 

    Skulle vilja han någon som man kan lägga ut en körrut och kunna se hur djupt det är. kommer nog mest vara i Skåneland och köra. blir rätt förvirrad när man kollar vad som finns någon som har koll på vad som kan vara lämpligt att köpa för det jag ska använda den till? 

     

    Tack på förhand 

    Tim 

×
×
  • Skapa nytt...