Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

aristarchus

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om aristarchus

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för all input 👍 Jag drar mig lite för att plasta för att jag aldrig gjort det förut, men det är kanske värt att lära sig. Ventiliation ut i det fria ska jag också ordna.
  2. Tack! Det är en Marieholm MS20, kan ta några dagar att ordna bilder. Men det skulle handla om att bygga ett slags förenklat skott inne i stuven. Tror du att metoden är fel, eller överdriver jag risken med att inte ha tanken i ett avskiljt utrymme?
  3. Hej! Jag började med båt för ett år sedan utan tidigare vana, och har fått stor hjälp här på mg. Nu har jag en liten segelbåt med utombordare med bensintanken förvarad i en stuv i sittbrunnen. Stuven är helt öppen in mot resten av båtens innerutrymmen, alltså helt utan skiljeväggar. För att bättra på säkerheten lite tänkte jag skärma av och täta stuven för att förhindra att ev bensinångor kan fylla alla utrymmen. För att hålla det enkelt så tänkte jag fästa en gummiduk som skiljevägg, och fästa den med Biltemas marintätning. Synpunkter på det här, håller det? Ok för bensin? Fullkomligt idiotiskt?
×
×
  • Skapa nytt...