Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Baylineruffe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Baylineruffe

  1. Hittade el pumpen den gick igång m direkt ström i test köpte ändå en ny,nu bytt alla filter å oljan,stift fyllde m vatten i alla kylslangar (det är sjövattenkylning lärde jag mig) var bara tvungen att testa dra runt den m startgas å den hostar till👍 nu vet jag att den är värd att gå igenom fråga har fått tag i en tiltmotor med fyra kablar ( från min svarta låda kommer det bara två kablar , kan jag anv motorn? ang drevet vad bör jag byta för delar? båten stått på land i tre år!!!
  2. Har ni gått runt motorn med startmotorn å alla filter å olja bytt nu söker jag rätt artikel till drev tilten någon som vet något artikel nr?? till helgen tänkte jag försöka starta motorn.några frågor nedan🤔 bränsle pumpen går den på startläget eller bör det vara en separat knapp? hur gör man vatten tillförsel har sötvatten kylning? kommer säker tusen nya frågor ,, det är tufft å vara rookies 😳
  3. Tror det är en bayliner 1950 88 Har fyllt Disel i cylindrarna å fått igång startmotor samt snurr på vattenpumpen men inte fått runt motorn/vet ni vart man få grepp för att dra runt vevaxel på denna modell? tänkte börja renovera drevet Medans dieseln får ett försök Tips vart man börjar med renovering? när jag tog bort bandet gick den i botten (kändes väldigt lätt att lyfta upp/ner)??? tror det fattas något längst in bakom motorn som sitter inv på akterspegeln tror det är något till drevet?
  4. Just köpt ett total renov objekt tror det är Bayliner Capri 1952 (tror jag) slutet 80tal båten stått på land i 3år utan kapell👎 (dock fult fungerande när den tigs upp enl säljaren)????? nu till start problemen notorn gick inte runt på !det bara klickade i relät efter demontering och kontroll el kablar på start motor så går nu startmotorn runt men ej motorn 🤔 troligen rostat i cylindrar?alla tändstift urtagna och såg bra ut å enl olje stickan är det ok nivå på olja läste man kunde fylla cylindrar m Disel? om man fyller skall man testa dra runt motorn m diesel kvar efter några dagar??? drevet är ett 250??? det satt m ett spännband uppåt?? när jag släppte det for det i botten? vid en snabb koll var en gummi slam lös bakom drevet ca 5cm i diameter med aluminium avlagring??? Vart hittar man handböcker om båten? som ni förstår är det ett projekt men hur börjar man???
×
×
  • Skapa nytt...