Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Cjohan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Cjohan

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. hej. tack för svar. okunnig i ämnet som jag är så visste jag inte att oljan skulle bytas vid upptagning. men nu vet jag bättre så det blir oljebyte nu och ett till vid upptagning. men du vet säkert att klassningen på denna billiga olja funkar?
  2. Cjohan

    motorolja

    hej. frågan är säkert ställd flera ggr om. men orkar inte lägga en massa tid på att läsa igenom alla trådar. har en snipa med en yanmar 3ym30 motor. ska byta olja nu innan sjösättning. tänkte bara om nån vet om denna funkar. Motorolja Granngården Min 15W-40, 4 l | granngarden.se skulle blivit en länk där trodde jag :) eller måste man köra på någon ohyggligt dyr olja? vore tacksam om nån ville bringa klarhet i frågan innan jag köper nån olja. mvh christian önskar alla en härlig båtsommar :)
  3. Cjohan

    Nidelv24

    Hej. Jag har en nidelv 24 som jag tänkt sätta på en badplattform. Köpa en färdig går bort pga löjligt dyrt. Så jag tänkte göra en själv. Har tillgång till rörkrökare och tigsvets så det ska nog gå bra. Men skulle underlätta om man hade lite mått att gå efter. Så tänkte kolla om någon kanske gjort nåt liknande o har lite info till övers 😊 tack på förhand.
  4. hej. undrar om någon har någon info om en sådan här snipa. waner 560 freja. sitter en utombordare under lucka akter. finns liksom ingen info att hitta på nätet. intresserad av priser och annat som kan vara av intresse. ha en härlig båtsommar. mvh
×
×
  • Skapa nytt...