Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Hanna-panna

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Hanna-panna

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jakten pågår fortsatt om än lite trögt. Vi spanar kontinuerligt men den senaste veckan har det inte dykt upp något som känts rätt. Nu under eftermiddagen dök dock den här upp. https://www.blocket.se/annons/orebro/trasnipa/94979514 Vad tycks?
  2. https://www.blocket.se/annons/sodermanland/veteranbat_1938/94867897?fbclid=IwAR0DWAFeY2o_9jBvjQxDCZCKbf6G7AjsILTUA1lJzS3r417tWObm6Zjhbio Vad tycker ni om den här? Har stått på land i tre år. Är det alldeles för länge?
  3. Nej nu har vi nog ändå landat i att det inte behöver vara en segelbåt. Med tanke på att vi har noll erfarenheter av segling passar nog en motorbåt oss bättre vid närmare eftertanke. Desto viktigare blir däremot kriteriet att den ska vara just i trä. Superfin, precis någon liknande denna känns aktuellt. Finns det något särskilt att tänka på om vi bestämmer oss för att sikta på något i den klassen istället?
  4. God förmiddag alla icke landkrabbor! Till en början vill jag säga TACK till alla engagerade svar. Som rookie är det lätt att tappa glöden om frågetecknena blir allt för många men era hjälpsamma svar håller vår lilla dröm vid liv. I skrivande stund sitter vi med morgonkaffet i högsta hugg och försöker koka ner våra röriga tankar till mer konkreta planer. Det viktiga för oss är inte att få många segeltimmar utan snarare att genomföra ett projekt med allt vad det innebär. Köpa, renovera, sjösätta och möjligtvis kunna sälja en upprustad, vacker båt. Hur länge den förblir i våra ägor återstår att se. Om vi förälskar oss i livet med segelbåt kan den mycket väl bli kvar i många år annars ser vi det som ett spännande projekt. Vi har varit i kontakt med Storebro och inväntar fler bilder. Den känns väldigt intressant. Under morgonkvisten ramlade vi också över denna som egentligen är mindre än vi tänkt men som charmade oss totalt!! https://www.blocket.se/annons/kalmar/segelbat_mahogny/94487748?fbclid=IwAR2b0w5rJSFaDN-U7ifnvO4zo6wODyDBQCgXwoecqvZa0-8lpDVs9ilVBqk
×
×
  • Skapa nytt...