Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Jonas85

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jonas85

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Nej hittade ingen annan skruv i blocket. Får nog bli att borra ett nytt hål och gänga. Kommer inte åt den som sitter för att försöka med utdragare
  2. Hej Har haft korrosion på min mercury utombordare, tänkte se över att jord kabel har kontakt idag.. Släppte på en bult där kabeln satt(se bild nedan) men när jag skulle dra åt gick bulten av. Tänkte sjösätta imorgon men antar att det nu blir lite extra arbete…. Några förslag på åtgärd? Genomgående fungerar inte. Har aldrig gängat om innan eller har verktyg för det.
  3. Hej Jag sökte på nätet och hittade denna gamla tråden. Har en mercury 115 efi med samma problem. Får något missljud när växeln är i men bara mellan 1000-1500 varv. Pratade med ett varv som inte kände igen problemet. Såg tidigare i tråden att Wanmar hittat service meddelande, men finns det något att hänvisa till så varvet kan kolla vad dom gäller?
  4. Sent svar... Yes, fick svar från Ryds. Men eftersom garanti gått ut så återkom de med en prislista.. Provade dock att tvätta överdraget på stolen som blev helt okej.
  5. Tjena Skickade precis ett mail till en ÄF och försökte ingående förklara mina problem och hur Ryds/de ställer sig till det. Återkommer med svar när de återkommer. Tackar
  6. Kanske inte bara jag som har lite kvalitets problem med nyare Ryds 🤔 Hade även en spricka i plast runt handtag/mugghållare. Små saker men som ändå stör och bör hålla. Skulle vilja ha direktkontakt med Ryds men de hänvisar enbart till återförsäljare på hemsidan. Hade tidigare en Ryds 20 DC från -07 som jag var riktigt nöjd med.
  7. Jonas85

    Ryds 628

    Hej! Helt ny på forumet men har några frågor om min Ryds 628 som säkert någon vis på.forumet har koll på. Gäller väl inte specifikt R628 men kanske säger lite om kvalitén. Båten är en mid C så har stolsöverdrag på stolarna. Problemet är att dessa ändå blir fuktiga, speciellt på hösten. Kondens eller så släpper överdraget igenom, dvs för tätt eller inte alls tätt. Nu har stolarna tappat lite av färgen där de varit som blötast och överdraget legat emot. Någon som har förslag på hur man kan åtgärda det eller är det nytt som gäller? Någon annan som haft problem med kvalitén på senare Ryds båtar. Lägger in en bild så förstår ni vad jag menar..
×
×
  • Skapa nytt...