Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Pastorn1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Pastorn1

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Någon som vet om det finns effektivare kapellrengöring än Acapella. Tanken är väl att svartmögel ska försvinna men vi skrubbade relativt hårt utan att det försvann. tips?
  2. Pastorn1

    Monark 690

    Vi har fått ärva denna båt och måste ha nya ”avtappningspluggar” vi har beställt hem på diverse hemsidor men det har kommit hem fel varje gång. Någon som vet vart man kan köpa dessa? sen kan jag inte för hela mitt liv förstå hur man kan placera en startmotor precis framför hålet till en av avtappningspluggarna så det är i princip helt omöjligt att skruva dit den. Hur tänkte Volvo där?
  3. Hej! jag ska försöka förklara mitt problem så gott jag kan och jag hoppas att någon där ute kan hjälpa mig! Förra sommaren köpte vi motorbåt en äldre dayruiser med en AQ145 Volvo Penta motor, allt var frid och fröjd hela sommaren till slutet av augusti då började (vad jag tror) förgasaren att krångla. När man puttrade ut från kanalen i ca 5 knop är det inga problem men sen när man kommer ut på öppet vatten och ska dra iväg så varvar den upp till 3-4tusen och sen slutar den ge, alltså den blir ”sur” då får man dra gasen lite fram och tillbaka ”jucka” lite och tillslut så varvar den iväg och hastigheten stiger. Några idéer? tack
×
×
  • Skapa nytt...