Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

nicHal732

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av nicHal732

  1. Har du någon erfarenhet av primer och färg från biltema? Som med det mesta från biltema kan du ju vara både fågel och fisk. Tack!
  2. Hej. Letade lite i arkivet men hittade bara gamla trådar på ämnet. Jag har en alu propeller inne för lagning och den kommer att komma tillbaka svetsad och slipad. Dvs kommer mindre delar av bladen att behöva målas. Någon som har tips på någon färg/primer/lack som fungerar bra för ändamålet? Propellern är en original till en Suzuki DF100ATL från 2018. Alternativt någon i Göteborgstrakten som målar den till en överkomlig peng? Tack på förhand!
  3. Tack för svar! Hur blåser/suger jag enklast rent bränsleledningarna mellan tank och motor? Startade motorn och i samma sekund såg jag tanklocket och stängde då av, men behöver ändå kanske blåsa rent mellan tank och motor? Offrar gärna en femhundring för att slippa problem framöver så orkar inte krångla med separering.
  4. Hej. Gjorde en riktigt klantig grej och glömde skruva tillbaka tanklocket när jag slog i reservdunken efter senaste färden. Detta var cirka 10 dagar sedan och har regnat en hel del sedan dess. Tanken är fast och det är cirka 30-40 liter i den nu, 90 vid full. Det är ju omöjligt att sia om hur mycket vatten som hittat ner men antar att det är mer än obetydligt. Är en DC och tanköppningen är riktad mot himlen, tyvärr. Sitter ett vattenavskiljningsfilter innan motorn men oklart hur mycket det tar/har tagit sedan innan då det är slutet. Hur hade ni gjort? Tack på förhand!
  5. Gokväll. Jag hoppas att någon klok kanske kan bringa lite klarhet i ett problem jag har. Jag har en AMT från 2018 med fast tank och en Suzuki DF100ATL med ett multiinstrument installerat. Jag har problem med att få tankmätaren att fungera, då den vid kalibrering med ABYC(US) visar full tank, trots att den inte är full. Och med EUROPE kalibrering så ger sensorn/givaren omvänd status i tanken, dvs vid full tank visar den Empty. Återförsäljaren påstår att den skall kunna kalibreras utan att tömma tanken och ange nivåerna eftersom, jag börjar bli tveksam. Någon som har erfarenhet av detta med Suzukis multiinstrument?
  6. Var nog en och annan som sålde i våras trots att de inte planerat för det av den enkla anledningen att det var bra affär.
  7. Lite i dina banor jag tänker Mange. Men känslan är väl att det var ett och annat spontanköp i våras och då är väl uthålligheten för att sälja förmodligen också sämre än om man ägt båten över tid. Gissningsvis borde det finnas fler säljare än köpare i vår så ligger nog lågt till dess.
  8. Hej på er! Vi är lite i färd med att införskaffa båt inför sommaren, och det blir en pulpet eller bowrider i 5-6 meters klassen. Jag är mycket dåligt uppdaterad på marknaden men kan ju konstatera att det kommer ut ganska lite båtar till försäljning trots att man trodde att en hel del av vårens sålda båtar skulle komma ut igen på marknaden. Borde vi avvakta våren och hoppas att fler båtar blir till salu? Någon som kan rekommendera en båt(5-6m) för utflykt inomskärs och vattenlek i 200k klassen? /Nick
×
×
  • Skapa nytt...