Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Davidsc

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Davidsc

  • Placering
    Kadett

Mina båtar

  • Båtens namn
    Badankan
  1. All right, tack! Ska se om jag kan ordna en lite bättre bild på motorrummet de närmsta dagarna.
  2. Hmm okej tack för input. Hur åtgärdar man i så fall dålig genomströmning/stopp i värmeväxlaren?Jag vet inte om det är ett originalkärl men det har fungerat bra fram tills slutet på sommaren då jag upptäckte detta läckage. Får göra närmare efterforskning.
  3. Yes det är inte slangen utan läckaget kommer från kylarlocket, det rinner liksom över och droppar från locket. Men jag kommer nog att passa på att byta slang också så att allt blir nytt och fräscht.
  4. Hmm jag vet faktiskt inte vilket typ av system det är. Jag har dock en bild på expansionstanken så du kanske kan hjälpa mig att reda ut det? Är bilden för dålig så kan jag ta nya nästa gång jag är vid båten.. Ja jag har redan påbörjat jakten på ett originallock, tack för hjälpen!
  5. Då är det så att locket är det som behöver bytas. Som det är nu så rinner det fram till locket sen ut när jag fyller på i kärlet, så kärlet är tomt. Tack för hjälp. /David
  6. Tack för svar. Jag har ett expansionskärl. Kan det vara så att jag fyller på det för mycket?
  7. Hej! Detta blir mitt första inlägg här på forumet så vill först passa på att säga hej! Jag har ett problem med läckande kylsystem på min båt. Än så länge har det inte bidragit till några problem, motorn går fint och motortemperaturen är inom normalintervallet. Jag har lyckats lokalisera problemet till kyllocket, när jag fyller på med glykolblandning så läcker allt bara ut genom kyllocket. Är problemet så simpelt som att byta kyllocket eller kan det vara något annat som strular till det? Motorn är en Volvo Penta AQ225D. Tacksam för all hjälp jag kan få!
×
×
  • Skapa nytt...