Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Dunders

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dunders

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! Jag har en Weedo GT med en Evinrude 90hk motor. Men mitt reglage är gammalt och fungerar inte längre tyvärr. Så jag måste byta det, men har absolut ingen erfarenhet av detta och skulle verkligen uppskatta tips & råd med allt från vilket nytt reglage som passar, vilka kablar man ska ha, om man måste ställa in reglaget när det är monterat och hur man gör det. Det gamla reglaget är så slitet att jag kan tyvärr inte se vad det är för fabrikat. Det ända som fortfarande går att läsa är att det står OMC på det med stora bokstäver på det. All hjälp uppskattas!
  2. Hej! Jag har en Myra 21 som jag skulle vilja putsa upp och försöka återfå lite forna glans på! Min fråga är då eftersom jag är novis på trä och slipning samt lack och olja, om det går att plocka isär och slipa hela det här partiet som jag bifogar bild på och om jag sen ska olja eller lacka det? Hur mycket ska man isåfall slipa? Och hur mycket och vad ska man lacka eller olja med? Bilden är inte helt rättvis, det är många gråa stripor och fläckar på partiet samt en del lack som släppt som kanske inte syns då bra på bilden. Alla svar är väldigt välkomna då jag som sagt är novis men vill lära mig, och jag vill göra ett så bra jobb som möjligt. Tack på förhand!
  3. Hej! Jag har en Myra 21 som jag skulle vilja putsa upp och försöka återfå lite forna glans på! Min fråga är då eftersom jag är novis på trä och slipning samt lack och olja, om det går att plocka isär och slipa hela det här partiet som jag bifogar bild på och om jag sen ska olja eller lacka det? Hur mycket ska man isåfall slipa? Och hur mycket och vad ska man lacka eller olja med? Bilden är inte helt rättvis, det är många gråa stripor och fläckar på partiet samt en del lack som släppt som kanske inte syns då bra på bilden. Alla svar är väldigt välkomna då jag som sagt är novis men vill lära mig, och jag vill göra ett så bra jobb som möjligt. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...