Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Fredrik1968

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Fredrik1968

  1. Man använder magnesiumanoder? Läste någonstans det även kunde vara zink på både söt och saltvatten? Jag tror nog det VP DP-C? Det är det drev som man satte mot denna motor 92-93 som duo. Men någon kanske vet?
  2. Hej! Har en Volvo Penta V6 434 A med duoproppdrev. Men hur vet jag vilket drev det är. Skall beställa anoder för sötvatten och undrar vilken modell som passar? Dum fråga kanske... Mvh Fredrik
  3. Ja, har kollat på Ratio och Marinco som då har andra kontakter. då behöver man heller inte borra lika stort hål men då pratar vi 2000 kr för intag och kontakt....
  4. Hej! Mitt landströmsintag i plast har gått sönder och vill höra om lite åsikter om vad man bör tänka på? Skall man köpa infälld CCE för 200 kr med blå CCE-kontakt eller skall man lägga ned 1200 kr för en rostfri Marinco med annan kontakt för 800 kr? Några erfarenheter?
  5. Hej! Har nyligen köpt en ny båt där inredningsmatta i ruff är relativt ny men den har släppt i delar av taket. Skulle vilja få lite tips på ideer hur jag kan göra lättast och hur jag får spänn uppåt under tiden limmet härdar? Gärna också tips på vad för lim? Tack Mvh Fredrik.
×
×
  • Skapa nytt...