Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

GustafRidderstrom

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om GustafRidderstrom

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack så mycket för toppenbra info! Ska ner till båten igen nästa helg så då blir det att forska lite mer i vad det kan vara.
  2. Tack för svar! Min ser ut att tillhöra PMV-serien om jag jämför med bilder jag hittat. Fick även svar på mail från Rodahl Marin som verkar duktiga på detta att den behöver en oljekylare typ Bowman DC120 eller EC80 så det blir nog att införskaffa en sådan när jag vet att motorn går som den ska. Bra att veta ang. packboxarna och packningarna Faderullan! Du får gärna skicka bilder på hur din är inkopplad! Hur kollar ni oljenivån på dessa? Håller ni även koll på oljetryck och oljetemp med mätare?
  3. Hej! Jag undrar om någon har kolla på vad detta är för något? Min gissning är att det är en Paragon av något slag men kan inte hitta modellnamn/nummer. Den sitter ihop med en Perkins H6.354 i mitt stålbåts projekt Era (@restorera på instagram) och ingenting är inkopplat. Så skulle behöva lite goda råd kring vad och hur den behöver kopplas till för att fungera. Olja? Vatten för kylning? Hur fungerar den helt enkelt? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...