Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

CastorT

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om CastorT

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Nej, kom inte fram till ngt, och som jan_af_lisoe skriver bidrar inte Ryds med ngt alls, hänvisar bara till återförsäljare, och det funkar ju sådär med en 20 år gammal båt..... För egen del lastar trailern 1400kg så där är jag helt safe. Eventuell blå skylt, var kan den tänkas sitta?
  2. Jämförde mest de båtar ts hade med, men ja, sett i siffror så är det väl eg ingen deal breaker, nog mer känsla från min gröna sida, om man nu kan anses vara grön alls som motorbåtdägare 😉. Har själv en 620 dc, och båtplats är det klart dyraste.
  3. Gällande utombordare eller inombordare så var bränsleförbrukning avgörande för min del. Någon nämner 1.8 l per distans i tråden för 23 dc, 628:an lite beroende på motor kan nog komma under 1 liter.
  4. Jo, men grejen är att den väger mer efter 2001, så, som jag skrev innan, lutar åt någon form av tryckfel, eller de valt räkna med något mer. Skall göra nya försök nå Ryds.
  5. Som jag tror är det ingen ändring av själva båten från 2001 och 2002, ref ovan inlägg om 2002 som väger 880kg. De har bara valt räkna med mer i vikten, tex bränsle, och förare? Så troligt är jag bara behöver ta med motor när jag uppskattar totalvikt. Försökte sända chatt till Ryds, de svarade att jag skulle kontakta återförsäljare för svar.
  6. De nya är de som väger mer, tror ovan inlägg om att bränsle räknas med är troligt svar
  7. Jo, kommer försöka ringa Ryds idag. Men vad vore ett forum utan tokiga spekulationer 😉
  8. Hej, Har just köpt en Ryds 620 dc från 2001, och försöker bli klok på vad den väger. Kollar man Ryds hemsida och historik så skiljer det nästan 200kg mellan 2001 och 2005, trodde i princip samma båt? Någon som vet?
  9. Kommer kolla utan wire. Även, efter haft kontakt med verkstad, insett det kan vara propeller, kommer prova med en pitch 17 mot nuvarande 19
  10. Hej, Helt ny i detta forum, sökte svar på min undran, men vet inte riktigt vad jag skall söka efter, så fick bli ett nytt inlägg. Lägger med en bild, då jag inte vet hur jag skall beskriva min fråga i text. Det jag undrar är om inte rullen som pil markerad med '1' borde vara där pil markerad '2' visar, när man har max gas? Bakgrund, saknar ca 1000rpm på max gas
×
×
  • Skapa nytt...