Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Beachroad

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Beachroad

  • Placering
    Landkrabba
  1. Nej, men testat en del själv, och det är ju allt annat än smidigt tycker jag. Men kan väl inte räkna med något annat när det är typ den billigaste instegsmodellen :) Skärmen däremot tycker jag är riktigt bra i solljus, men det är väl det enda positiva jag kan säga om denna plotter. Har ju i och för sig inget att jämföra med då jag aldrig använt något annat för båt. Men en 15 år äldre Garmin tyckte jag var bättre som satt på snöskotern. Och Uttern är jag också riktigt nöjd med
  2. Lite sent svar kanske, men jag har precis haft samma funderingar. Jag har en enklare Simrad Cruise 7, och den har inte wifi inbyggt, så då får jag exportera/importera gps-filer från boating-appen, och spara dem i typ mail eller iCloud, så du kommer åt filerna från datorn. Spara sedan gpx-filerna på sd-kortet.. Funkar, men är ju inte så smidigt. Men på GO-serien och bättre finns det ju inbygd wifi, så då är det tydligen bara att i från mobilens sida välja GPSens wifi-nätverk, så kan det syncas trådlöst. Så slipper man mellanlanda på dator och sd-kort.
  3. Nybliven ägare av en Uttern som har inbygd gps/kartplotter från Simrad. Har köpt Navionics sjökort på ett SD-minne Ska också sägas att det är första båten, och de erfarenheter jag har av gps är av en Garmin-klocka vid löpning/mtb och gammal trotjänare Garmin GPSMAP 278 som hängde med på en hel del snöskoterturer. Min undran är om jag kan planera turer eller titta på gamla spår i datorn, utan att demontera gps och ta med hem. Hittade Navionics ChartViewer, men hittar inget sätt att synca ihopa detta med min gps. Har läst igenom bruksanvisningen, men där står bara info om hur man göra detta direkt i gps.
×
×
  • Skapa nytt...