Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

JollyMonkey

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JollyMonkey

  • Placering
    Kadett
  1. Jag köpte madrasser som jag la på originaldynor i vintras. Fram köpte jag en 180×200 och klippte till så den passade. Tyget som blev över vek jag bara in under. Till stickkoj en tog jag en 105×200, behövdes inte klippas.
  2. Jag har köpt mig ett släp. Det mäter 50 cm högt. 👍🏻 Marken utanför garaget är aningen lägre och vindrutan är ju som Guestsson nämnde en bit fram. När släpets hjul då går in så är bilen aningen lägre och jag får lite marginal. Sen kan man släppa ut lite luft ur däcken på både bilen och släpet så får jag lite till. Jag är väldigt spänd att hämta båten på lördag men jag är nästan lika spänd att få lyfta upp den och se hur tajt de blir att få in den genom porten.
  3. Underbart👍🏻 Då ska jag bara hitta ett släp som är max 52 cm högt. Tack för hjälpen😃
  4. Är det någon som tagit upp sin Y76 ännu och kan hjälpa sig lite snabbt? Jag har äntligen köpt en Yamarin och ska hämta den på lördag men jag behöver veta höjden på den. Det är så att jag vill ha in den i garaget och behöver veta hur hög trailern kan vara. Så är det någon som har den på land och kan mäta hur hög den är?
  5. Igår va jag och tittade på en 76DC. Stod och tittade lite, den såg inte så hög ut. Nu hoppas jag detta går för vi köpte den. Garaget är 12 m så det är inga problem. Porten är 3 m bred så det ska också gå bra. Går det inte att få in den med kärra så tänker jag lasta av den till någon smidig vagga på hjul så sparar jag lite på höjden.
  6. Hej Vi har börjat leta efter båt inför nästa sesong. Mycke kan man googla fram och hitta på nätet men jag kan inte hitta hur höga båtarna är när dom står på släp. Modellerna som vi fastnat för är Yamarin 64DC, Yamarin 68DC och Yamarin 76DC. Är det någon som har någon av dessa båtar och vet hur högt det blir till högsta punkt som borde vara vindrutan? Takhöjden i garaget är 270, porten är 265.
×
×
  • Skapa nytt...