Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Pulpit

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Pulpit

  1. Hej båten är inhandlad av privat person och nu ligger den i Karlskrona.
  2. Hej har inte direkt någon bild på kapellet men det ser ut som de brukar göra på panterna. Men skulle vilja ha en lite större ruta i kapellet så man ser seglet bättre. Vårt kapell är beige färgat Jag kan inte hittar någon parant klubb på fb jag har letat länge.
  3. Hej ja det bra kunna utbyta ideér. Vår båt är grön från 78 med en md11 c motor här är första fotot som jag tog på henne när vi köpte den
  4. Hej vi köpte en Parant för 2 årsedan och den är som en del säger 25 fot uvändigt men 30 inne. Den hade stått i ett skjul i 6 år och allt fungerade när vi provade även motorn startade. Har dock inte testat Wallas värmaren ännu då jag inte vet hur den fungera. Vi har ochså ljusbeige/brun beklädnad på insidan som vi dock kan leva med men den har släppt på några ställen såvi kommer byta den framöver till en ljusare. Toan har dock krånglat lite så vi ska nu till våren montera in en Airhead toa.Känns bra att inte släppa ut allt direkt i havet. Det vi har gjort sedan vi köpte båten är bytt tyg på dynor och ny golvmatta samt monterat en tunn flexibel gångbar 80ww solcell på däck framför rutan, det är inte optimal vinkeln mot solen men det fungerar vill man ha bättre effekt måste den monteras på en ställning så den kan riktas mot solen. Är lite nyfiken på hur ni gör med skrovbeklädanden på insidan.
  5. Pulpit

    Parant 25

    Hej finns det några Parant ägare här i detta forumet
×
×
  • Skapa nytt...