Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

johnezjohnez

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om johnezjohnez

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Som uppföljning kan jag meddela att efter att bytt generator och batteri separator fungerar allt igen.
  2. Jepp pratade med dem och jag ska ta med ladd fördelaren till dem så de kan mäta upp den om det är den som är trasig, jag vill inte köpa en ny utan vara säker på att det är det som är problemet. Men kan det vara något annat känns som det är den enda saken det kan bero på?
  3. Hej Jag har bytt generatorn på en generator firma, de sa att priset blir ungefär samma som att reparera och den jag hade är 23 år gamla. Nu är det inga varningar när man startar motorn om laddningen och det laddas ett av de två batterier jag har (ett start och ett förbrukning) det är 14 V när jag meter på förbruknings batteriet när motorn går, det andra start batteriet är bara 12 V på så det verkar inte laddas. Det sitter en Volvo penta laddfördelare vid batterierna, funderar på om den kan ha gått sönder? Jag vet inte hur det skall fungera när allt är ok men jag antar att båda batterierna ska ligga på 14 V konstant när motorn är igång (laddar) stämmer det? Allt är inkopplat exakt som det var innan.
  4. Hej Jag gjorde ett stort misstag, skulle byta förbruknings batteriet och kopplade plus och minuspolen fel, jag upptäckte det efter att ha startat motorn och att ladd lampan började lysa/varna. Det gör den även nu efter att jag kopplat bort förbrukning batteriet. Vad har gått sönder generatorn och /eller spänningsregulatorn? Något mer?
×
×
  • Skapa nytt...