Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

NickeDahlberg

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av NickeDahlberg

  1. Hej! Jag bytte membranen i pumpen och bytte nålarna i förgasarna. Motorn blev som ny och går jätte fint. Spolade ur tanken med högtryckstvätt. Blev kalas. Byte av membranen gjorde susen. Inte svårt heller att byta. Tog 1-1,5 timme och har aldrig tidigare skruvat i en pump.
  2. Nu kanske. Rengjort förgasaren igen samt tömt tank. Här är nog felet. Som du skriver craycoat. Rengjort tanken och nu går den som ny. Bilden är från soppan jag tömde ut i en ny ren hink...
  3. Nej det var inte så lätt.... har bytt membran och nålar i förgasaren. Båten gick kalas 2-3 turer. Ikväll surar den igen när soppaslangen sitter i igen. Trycker jag på blåsan sprutar det ur den nedre förgasaren. Är så less, vart ska jag börja?
  4. Tack för all hjälp! Plockade lös förgasarna och blåste rent. Satte ihop och volá går som en klocka. Ska dock kolla membranet för säkerhets skull när jag tar upp den nästa gång. Tackar!
  5. Hej igen! När motorn är av och jag pumpar på blåsan så rinner det soppa ur den nedre förgasaren på luftburks sidan. Ska det göra det eller är det flotören som strular?
  6. Hej! Har en 60hk mercury som idag fick ett problem. Den surar direkt jag har soppa slangen i motorn och stannar. Tar lös slangen och den startar och går fint så länge det är bensin i förgasarna. När den går på ångorna och hostar stoppar jag in slangen igen och motorn stannar efter 10 sekunder och är sur. Samma visa igen, ut med slangen och den startar i ett 2taktar moln men går bra så länge inte slangen sitter där. Vad är fel? Vart ska jag börja?
×
×
  • Skapa nytt...