Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

Mkryssaren

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mkryssaren

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Öppnade upp för att sätta inspektionslucka och självklart är det fyllt med skum. När rensat en del och kommit till glasfiber verkar det som att det är dubbelskrov hela vägen fram och upp? Hur göra för att fästa stävögla?
  2. Tjurig kan den vara emellanåt, nu kör vi bara sommarmånader (början maj till och med oktober). Tack för all input ☺️
  3. Goddagens, för tillfället sitter det två stycken Bosch S4 029 som starbatterier till en hederlig gammal MD32 (ska ha 114ah enligt VP instruktioner) men dessa börjar nu bli slitna och jag funderar på om Tudor TC900 kan funka lika bra? Boscharna satt där när vi köpte båten så inte vi som satt dit dom. Förbrukning går på andra separata batterier. Varken Boschen eller Tudorn är marinbatterier (S4 029 vs. TC900). Det som skiljer är lite på CCA.
  4. Tack för alla svar ☺️! Ja dom där bultarna är inget roligt 😢, tar till mig av alla tips o trix så ska vi nog få fason på det 😁.
  5. Hej, håller på med ett drev där nedre bultarna satt sig, de övre lossar hur lätt som helst. Har provat med värme och ja gud vet allt men är det nån härinne som har en bra huskur för detta problem? På bilden syns att de övre är lossade men det är alltså de två undre det handlar om. Tack på förhand.
  6. Hej, ny med att sätta mig in i utväxling av drev men går det att sätta ett drev med utväxling 2:33 där det suttit 2:15?
  7. Tack, det är en MD32A (glödtid 60 sek).
  8. Oh! Intressant, har du kopplingsschema och lista över delar?
  9. Den har varit tjurig denna säsongen så plockat sprutarna och skickat iväg på service. I och med detta så kom tanken att utöver ALLT annat man planerat under andra båtsäsongen (läs vinterhalvåret) likväl kunde gett sig på att få en fungerande indikator för glödningen.
  10. Jo precis, därav min undran. Om det finns något som gör att man kan använda en lampa istället (tillräckligt motstånd).
  11. Hej, har en indikator för glödning som inte funkar längre (glödstiften funkar). Kan man byta ut (använda samma sladdar) den mot nån LED eller annan lampa som indikerar glödningen? Tack på förhand!
  12. Japp, blottar strupen men alla har vi varit nya så...har en servicemanual för MD32 men finner inte var bottenkranen är på sprängskisserna (impellerbyte). Står bara "stäng bottenkranen"... Vart finner vi den rackaren då?
  13. Följer denna tråd, har samma symptom...ett evigt gnisslande.
×
×
  • Skapa nytt...