Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Dunderkulan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Dunderkulan

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag undrar var yrkesstoltheten tog vägen hos vissa.
  2. Ja det är nog så. De verkade mest besvärade över att jag lämnade in min båt överhuvudtaget, tog sig aldrig tid att prata ordentligt och var hela tiden nedlåtande. Var inte riktigt på krigsstigen idag. Jag hoppas att mina dynor klarar sig annars går jag tillbaka till dem.
  3. Det är möjligt, jag vet faktiskt inte vem som sitter i styrelsen där. Känner bara till en Marina i Kalmar. De var iallafall inte särskilt trevliga denna gången. Har man en dyrare båt så ska man nog vara extra noga med att de gör det riktigt.
  4. Okej. Det känns ju självklart att de ska skydda grejerna de får in. Vill inte ha tillbaka båten i ett sämre skick än den var när jag lämnade in den. Dessutom när jag lämnade in mitt kapell så sa mannen till mig att båten skulle stå inomhus. Troligtvis brast kommunikationen mellan dom och den fick stå utomhus.
  5. Jag lämnade in kapell och båt samtidigt för reparation. Sen lät de båten stå ute, hur länge vet jag inte, men tillräckligt för att bli såpass smutsig och blöt. Jag lämnade in båten på en torsdag. Då marinan inte hade grejerna hemma så beställdes de. Vilket jag skulle gissa kom till marinan på tisdag/onsdag veckan efter. Båten har säkerligen stått ute över helgen hela tiden till det var dags för reparation. Sedan var den klar torsdag eftermiddag. Jag kunde inte hämta den på fredagen så jag var bortrest och då stod den nog ute över helgen till igår då jag upptäckte hur den såg ut när jag ville hämta den. Så där tror jag det gick till. Jag lämnade båten utomhus och den lämnades troligtvis på samma ställe tills grejerna kommit till dem.
  6. Det ligger i Kalmar hamn. Haha vad jag vet är det inget kolkraftverk här. De gjorde rent den helt okej. Även om det är en gammal båt så tycker jag att man kan ta hand om grejerna. Man behöver inte utsätta den för sådant i onödan.
  7. Hela båten såg ut så. Plus en del fjädrar från fåglar som verkar trivts där under tiden. Jag förstår faktiskt inte vart det kommit ifrån. Företaget ligger i en hamn. Funderar på om det är något som blåst ner från deras tak på lokalen.
  8. De spolade av allt. Så det blev helt okej, men tyvärr är allt blött nu. Ja jag fick veta av dom att det var en båt jag hade, att de brukar tåla vatten.
  9. Dom spolade av båten, dynorna och mattan som ligger i den. Alla dynor är nu dyngsura och även madrassen i ruffen fram... blev inte särskilt väl bemött och orkade inte bråka med dem. Jag får hoppas att det torkar upp bra.
  10. Ja du, det undrar jag också. Jag vet inte var det haft den under denna dryga vecka mer än där den står nu när jag kollade till den innan hämtning. Ja vissa ställen skulle jag absolut undvika att parkera min bil på utomhus... Nej, verkligen inte. Den var så ren inuti som jag kunde få den.
  11. Tack, skönt att höra. Ja det kan jag hålla med om. Blev dessutom lovad att den skulle stå inomhus. Men det låter bra att du inte skulle varit bekymrad! Ja jag tycker det var en onödig grej. Alla dynor, mattan på golvet och madrassen i ruffen är riktigt äckliga nu. Fåglar verkar ha haft sitt tillhåll i den också.
  12. Hej! Jag har köpt mig en äldre ryds 500 där gas och växelvajern gått av. Jag lämnade därför in båten till min lokala Marina för byte av dessa. När båten ändå skulle in så passade jag även på att låta de laga mitt kapell där flera sömmar börjat spricka upp. Nu när båten är klar och jag ska åka för att hämta den så ser jag att de inte satt på kapellet efter lagning och dessutom låtit båten stå ute i väder och vind i över en vecka (den tid det tog för att fixa kapell plus vajrar). Båten är nu otroligt skitig inuti, vilket de får fixa innan jag hämtar upp den, men också blöt. Bör jag vara orolig över att något skadats i båten, när det gäller elektronik osv? Jag har ingen plotter eller sådan elektronik utan bara det som går mellan motor och gasreglage och ett virrvarr under ratten. De sa att båten är gjord för att klara vatten, vilket jag kanske håller med om, men att låta en gammal båt stå ute i regn och rusk i onödan känns sådär. Jag är ny båtägare så skulle gärna ha några synpunkter kring detta eller ifall jag oroar mig i onödan. Annars så visar sig väl problemen med tiden. Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...