Jump to content
Saturday 18 May 2024

MatsBerlin

Medlemmar
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About MatsBerlin

 • Rank
  Fänrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej! Såg en segelbåt jag gillade och med tanke på att jag går i köptankar vill jag ha hjälp att identifiera modellen. Jag gissar på Albin 78 eller dixie 27? Vad tror ni?
 2. MatsBerlin

  Motorbyte

  Japp. Blir utombordare denna sommaren. Verkstäderna har inte tid och jag vill inte missa säsongen. Går nog det med.
 3. MatsBerlin

  Motorbyte

  Det där med uppbokade över öronen verkar stämma...ingen i närheten som har möjlighet denna säsongen. Funderar därför på att köra med en utombordare bara denna säsong för att komma ut på sjön. Vad tror ni om det? 6hk för en Fenix? Jag är en riktig vackertväder-seglare och seglar bara inomskärs så jag känner att det borde gå...
 4. MatsBerlin

  Motorbyte

  Du tycker alltså att det vore bäst rent ekonomiskt att byta till en fungerande likadan motor? Och inte ge sig på att försöka reparera den gamla?
 5. MatsBerlin

  Motorbyte

  Fått kontakt med en kille som ska titta på den motorn som sitter i. Verkar ändå vara det mest rimliga. Tack för alla synpunkter!
 6. MatsBerlin

  Motorbyte

  Båten ligger i Karlskrona. Att få igång befintlig motor är fortfarande ett alternativ. Det var mest för att jag hittade en fungerande motor till rimligt pris som jag funderade på om det inte vore bättre att bara byta ut den istället för att fastna i ”reparationsträsket”… men det är klart…för 25 000 kan man säkert få igång den.
 7. MatsBerlin

  Motorbyte

  Ja, vet inte hur jag hade löst det med lyft av motor och sånt bara…
 8. MatsBerlin

  Motorbyte

  Tack för rådet. Ska kolla med Davids mekaniska 👍
 9. MatsBerlin

  Motorbyte

  Hej! Jag har precis köpt en maxi Fenix riktigt billigt. En av anledningarna till priset var att motorn har krånglat och för tillfället är helt död. Jag tror att byte av motorn är det som gäller. Jag har hittat en ersättningsmotor men undrar nu vad ett byte kostar? Alltså arbetskostnaden. Det gäller en md5b som byts till en fungerande md5b. Inga modifikationer behövs mao.
 10. Någon som vet vilken båtmodell detta är?
 11. Hej! Hittade en båt på blocket som intresserar mig. Ägaren kunde inte svara på vad det är för modell dock. Kan någon hjälpa mig identifiera modellen? Bifogar bild samt länk. https://www.blocket.se/annons/skane/daycruiser_till_hostpris/104097462
 12. Samtidigt kan man ju kanske pruta ner den med hjälp av ovanstående anledningar och kanske få ner den till en av de billigare
 13. Yep, men kanske är värt om man får ner priset rejält. Man har ju en bra anledning till prut…
 14. Kan man säga något om skicket utan att lyfta båten?
×
×
 • Create New...