Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Raggsockan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Raggsockan

  • Placering
    Kadett
  1. Nu är problem löst efter några timmar och slit. Har bytt bränsle filter, fördelaren, nya stift och även tändmodulen dock gav inte detta något resultat. När jag satt tryck på bränsle slangen genom en vanlig tryck tank så hoppa motorn igång under några sekunder så var till att jaga rätt på en ny bränslepump inte gratis och dom förvarnade om att det är ett helvete att byta och det var det men efter 5 timmar i motorrummet så var pumpen bytt och motorn hoppade igång. Fick inte med någon bränsleregulator i litet jag köpte och det är väl något som jag skulle tipsa om till dom som ger sig på detta att passa på och byt då detta jobba gör man helst en gång.
  2. Kan det vara vatten kvar i systemet och i sånt fall hur får man ur det? Men visst borde den ändå gå igång ifall det finns lite vatten kvar.
  3. Jag tror att det bara sitter en pump väldigt otillgängligt under motorfästet
  4. Här om dagen efter cirka 10 min färd så tvär för motorn på väg till planing trodde först det var soppa torsk men efter påfyllning så vägrar motorn fortfarande starta, går runt som den skall man tänder inte. Jag kollade bränsle filtret och kunna inse att den innehöll ca 2/3 vatten så har pumpat ut tanken på bränslet och på med nytt filter och nytt bränsle dock kvarstår problemet. när jag kopplar på en tryck tank och startar så går den igång i 1-3 sekunder, är det bränslepumpen som gett upp? Eller är det något annat jag missat. hjälp med tips och trix?
×
×
  • Skapa nytt...