Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

URohden

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av URohden

  1. Tack för hjälpen allihopa. Det blev en ny från KG Trimningen. / Ulf
  2. Hej Då bör den ju passa, den är färskvatten kyld. Då gäller det bara att få tag på en.
  3. Hej Touchwood. Ja, jag var inne på det också men var osäker om det skulle funka. Men motorn har gått konstant på 80 grader utan termostat så jag hade väll mina aningar att det borde gå. Antar att jag bara pluggar bypasen på termostathuset tills jag hittar rätt pump.
  4. Hej Rollen Det är cirkulationspumpen som har klappat ihop.
  5. Hej Finns det någon därute som kan tänkas ha en vattenpump till en AQ 170 c? Och dessutom vill bli av med den för ett skäligt pris.
  6. Där verkar problemet vara. Man ser ju faktiskt med ögonmått att 270 T är längre i själva struten än den som heter 270. Tack för hjälpen Gelis och Rollen / Ulf
  7. Hej Rollen Du menar att struten är längre till ett 270 T drev?
  8. Nej, det kvittar hur jag vinklar drevet eller ställer drivknuten. Knuten går i 'bott' och det fattas 2 cm lika förbenat.
  9. Problemet är ju att med de 'rätta' grejerna så passar det inte. Får inte in drevet tillräckligt för att passa in i upphängningen, se bild 2.
  10. Det var en rak sexa. Har bara struten kvar. Det ser ut som den är modifierad, går en svetsning runt kanten.
  11. Hej Gelis Nej det var en mercruiser med kåpa och strut som havererade, ersatte med en komplett AQ 170. Sköld och drev är det samma som förut. Drevet skall vara helt original med rätt drivknut. Skillnaden är bara att struten är 2-3 cm längre med den 'nya' AQ 170.
  12. Hej Bytt motor efter ett motorhaveri till en AQ 170 (B30) Motorn och kåpa från förra motorn är just 2-3 cm kortare. Motor AQ 170 (B30), drev VP 270. Verkar som om denna struten är 2- 3 cm för lång. Finns det olika svänghjulskåpor med strut till AQ 170? Eller kan det vara felmonterat? Kan väl bara sitta på ett sätt? / Ulf
×
×
  • Skapa nytt...