Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

jorjoh72

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om jorjoh72

  • Placering
    Landkrabba
  1. Verkar som att den inte får soppa till de 2 nedersta cylindrarna så nu blir det ultraljudstvätt på förgasarna så får vi se hur det funkar sen.
  2. Tyvärr ingen varvmätare men låter som alldeles för lite. Larmet var iaf en defekt givare i oljetanken som krävde en rengöring😁
  3. Hej, Ny på forumet och hoppas på lite tips.😁 Köpte mig en Mercury 60hk -99 som vid uppstart larmade frenetiskt med summern direkt när man slog på tändningen trots att olja fanns i överflöd och het hann den ju aldrig bli innan ens start så vi antog att det var ett givarfel med flottören i oljetanken. Vid uppstart uppvisade den visserligen lite knackig tomgång men vid första turen annars gick motorn som en klocka med sprudlande kylvatten i 26 knop tills den dödade ett stift. Bytte stift och gav oss på att justera tomgången och efter det tilltaget går den knappt alls och när den väl går iväg varvar den inte ut och 17 knop är maxfart på full gas och trots återställning till usel tomgång vill den inte riktigt vara med. Någon som kan delge några tips och erfarenheter av liknande händelser?
×
×
  • Skapa nytt...