Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

chester1111

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om chester1111

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. tack för alla tips! Lätt värt ett försök tänker jag. Nån som har en bra länk på krympslang med lim tro, så man gör rätt då?
  2. Hej, vår valp har lyckats tugga av kablarna till vad jag gissar är ekolod och knopmätaren (?), dessa sladdar kan onekligen inte skarvas eftersom dom ligger under vatten, hur lagar man enklast dessa eller är det bara nytt som gäller? Mycket uppgivet. Tack för alla tips!
  3. Nu startar den! Stort tack för alla kloka råd. Visade sig vara en kombination av fel. Tog bort alla kabelskor och borstade rent. Solenoiden gav nu ström efter att ha blivit bytt men den kom aldrig fram till startmotorn. Lossade kontakten från solenoiden som går vidare till startmotorn och slipade rent. voila its running! Otroligt glad. Tack igen
  4. finns det några bra tips på hur man kan testa det? tänker även om jag kan testa startmotorn genom att ta det gamla batteriet som bevisligen fortfarande är ok men startkablar direkt på startmotorn? Det borde rimligen starta motorn om startmotorn är ok?
  5. Bytte solenoiden, då hoppade startmotorn igång 2-3 gånger innan det började klicka igen. Eftersom jag hade laddat batteriet ett dygn tänkte jag att det då måste vara batteriet så då satte jag tillbaka laddaren som visade ett halvfullt batteri. Köpte nytt batteri men bara klick. Sjukt uppgivet. Har slut på idéer. Rengjorde även kontaktskorna när jag demonterade den gamla solenoiden. Såg även nu att det gamla batteriet hade en "statusidikator" som dessutom var grön.
  6. Hittade en på skruvat.se nu, dock den enda där mitt nr står utskrivet vad jag kan se ivarjefall. Beställde den. Tack för all hjälp.
  7. Är osäker på att jag hittar rätt. Enligt sprängskiss ska solenioden heta "850187T 1" och söker jag på detta nr kommer en massa upp men utan hänvisning till mitt nr. Hur vet man att man fått rätt del liksom?
  8. Någon som har tips på vart man bäst köper en reservdel till en Mercury? Söker jag på delen med nr från länkad sprängskiss så får jag massa träffar men ingen med det exakta numret. Gärna svensk sida med snabb leverans
  9. Tack för detta. Se videon, verkar vara trasigt startrelä
  10. Drog två kablar från plus och minus på batteriet direkt till startmotorn och då börjar den snurra men motorn hoppar ej igång. Bensinen är väldig gammal (aug 19) och borde nog egentligen bytas men känns som att felet inte ligger där. japp
  11. Kol? Hur löser man att startmotorn inte startar via tändningen då?
  12. Vrider på nyckeln och man hör ett relä slå till men startmotorn drar ej. Kopplat förbi tändningen och då snurrar startmotorn men startar gör den inte. Mercury 50hk från 2004, 2-takt. Dödmansgreppet är kollat. Några idéer om vad det kan vara?
×
×
  • Skapa nytt...